Dit doen we

Dit doen we 2017-10-31T09:21:07+00:00

De bezoekers van uw website willen binnen enkele seconden het antwoord op drie vragen:

 • Gaat deze website over wat ik zoek?
 • Biedt dit bedrijf mij een oplossing?
 • Waar moet ik op klikken voor die oplossing?

U moet uw bezoekers dus precies dát geven waar ze naar op zoek zijn. Barrax zorgt daarvoor. Daarbij bepaalt u zelf het tempo: Barrax levert alle diensten voor een optimale website.

Stappenplan naar écht resultaat

Stap 1: Online marketing- en communicatiestrategie

Tijdens de eerste contacten legt Barrax de focus op merk en identiteit, strategie en (meetbare) doelstellingen. Wat zijn uw bedrijfsdoelstellingen? Hoe kan uw website daar een concrete bijdrage aanleveren? En wat is er (nog) nodig om dat te bereiken? Daarbij kijken we ook naar de andere communicatiemiddelen die u inzet. Taal, vormgeving en interactie moeten consequent zijn, zodat bezoekers krijgen wat ze verwachten.

Stap 2: Directe verbetering

Daarna gaan we concreet aan de slag.

Er zijn 2 sporen die we kunnen volgen:

 1. Nieuwe website en online marketing acties
 2. Online marketing acties en bestaande website optimaliseren

Allereerst zorgen we voor een effectieve structuur, een passende vormgeving en overtuigende teksten – afgestemd op de zoekmachines. Vervolgens nemen we de techniek onder handen, zodat die zoekmachines de content goed kunnen vinden. Een prettige gebruikerservaring staat steeds centraal, bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat de site gemakkelijk toegankelijk en technisch snel is.

Omdat we samen de online strategie en doelen bepaald hebben, kunnen we heel gericht bekijken hoe de conversie verbeterd kan worden. We kijken kritisch naar bestelprocessen, formulieren voor informatieaanvragen en gebruikersinteractie. Zo nodig testen we met gebruikersgroepen wat precies als prettig én niet prettig ervaren wordt.

Stap 3: Voortdurende monitoring

Een optimale website is een momentopname. Zeker na een eerste optimalisatie is het belangrijk de effecten te meten, te evalueren en bij te sturen. Maar ook daarna kunnen in- en externe factoren vragen om aanpassing en verdere verbetering. Barrax levert periodiek statistische rapporten, inclusief conclusies en suggesties ter verbetering.

Geïnteresseerd? Het begint hier.

Een jarenlange samenwerking start met een eerste gesprek. Bel of mail ons en we spreken direct af.

Dan kunnen we besluiten om de website eens helemaal door te lichten zodat we een plan kunnen maken. Want vaak denken bedrijven aan het nieuw bouwen van hun website, terwijl er een wereld te winnen valt met kleine maatregelen die direct door te voeren zijn. Wij noemen dat een Optimalisatie scan. Die kost €250 en als we meer gaan doen krijgt u dat volledige bedrag als korting. Gratis dus!

Online marketing abonnement

vanaf €99/mnd
 • SEO optimalisatie
 • e-mail marketing
 • Social media campagnes

Optimalisatie scan

250of €0 (!)
 • Onderzoek vindbaarheid
 • Onderzoek prestaties
 • Concurrentie in kaart brengen

Interim werk

75/uur
 • Leiding geven aan online teams
 • Online strategie bepaling
 • Trainingen aan groepen